Diensten

 

1. SCHOONMAAK ONDERHOUD :
Ons bedrijf richt zich op de kleine tot middelgrote projecten waarbij vast personeel hun vaste objecten hebben zodat u als opdrachtgever niet iedere keer geconfronteerd wordt met andere mensen.
Op grond van een programma gemaakt in overleg met u, wordt na inventarisatie, door ons aangegeven hoeveel uur dit kost, wat u daarvoor per periode betaald en wanneer de werkzaamheden verricht worden.
Door middel van regelmatig overleg en een controlesysteem wordt de kwaliteit bewaakt en waar nodig bijgestuurd.

2. TAPIJTREINIGING :
Met onze professionele tapijtreinigingsmethodieken zijn wij in staat om voor bedrijven en particulieren vervuilde vloerbedekking en tapijten weer een frisse en schone uitstraling te geven.
Eventueel voorzien wij alles van een beschermlaag waardoor deze vuil- en vochtafstotend wordt. Indien nodig reinigen wij na kantoortijd of in het weekend. Snelle droging is mogelijk

3. GLASBEWASSING :
Vakkundig personeel wast op afroep of periodiek uw ramen aan de binnen- en buitenzijde op een veilige mannier en volgens de laatste richtlijnen.
Voor bewassing aan de buitenzijde gebruiken wij naast traditionele ladders, ook de mogelijkheid tot telescopische bewassing of het gebruik van een hoogwerker. Indien een gondel aanwezig is, zal deze (mits gekeurd) gebruikt worden

4. VLOERONDERHOUD :
Marmoleum vloeren worden door ons gereinigd en weer geconserveerd d.m.v. twee of drie waslagen.
Deze kunnen een halfmatte of een hoogglans uitstraling krijgen.
Ook kristallisatie van natuursteen is mogelijk.


5. OPLEVERINGSSCHOONMAAK :
Bouwondernemingen kunnen gebruik maken van onze diensten om de opleveringsschoonmaak te verzorgen.
Vakkundig personeel met ervaring in deze bedrijfstak verrichten werkzaamheden tegen een aangenomen prijs of tegen een van tevoren vastgesteld uurtarief.


6. GEVELREINIGING :
Om de waarde en uitstraling van uw bedrijf te continueren, is gevelreiniging noodzakelijk. Door inwerking van industrie, verkeer, weer en omgeving, zal uw waardevolle pand vervuilen. Door vakkundig reinigen en indien nodig, impregneren van uw pand, zal het langer behouden blijven in waarde en uitstraling.


7. INDUSTRIEREINIGING :
Als het om hygiŽne gaat binnen uw voedsel verwerkend bedrijf, bent u bij ons op het juiste adres.
Reiniging in de voedingsindustrie is een specialisme, wat velen zich toe eigenen, maar weinigen die het echt in de vingers hebben. Door jarenlange ervaring in deze tak van sport, hebben wij een poel van vakervaren mensen om ons heen verzameld, waar u als klant van kunt profiteren.
Kwaliteit en veiligheid staat hierbij voorop. Door efficiŽntie kan er “bijna” altijd worden bezuinigd op diverse kosten, zodat de klant er bij gebaat is, om met de juiste partner in zee te gaan.

8. GROENONDERHOUD :
Laat uw tuin professioneel en efficiŽnt onderhouden door ons vakbekwame personeel dat naar een hoge kwaliteit en perfectie streeft. U kunt bij ons ook terecht voor het opnieuw indelen of restylen van uw tuin. Een vaste, betrouwbare tuinman voor al uw diensten in en rondom uw tuin.

Voor tuinders hanteren wij een speciaal tarief voor ervaren personeel.
 

9. PERSONEELSDIENSTEN :
Bent u op zoek naar tijdelijk personeel en een betrouwbare partner die net een stapje harder voor u loopt dan anderen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Het uitzenden en detacheren van personeel verzorgt onze afdeling Personeelsdiensten. Ons uitzendbureau heeft kwaliteit, flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan. De afdeling Personeeldiensten is een professionele organisatie met een eigen netwerk. Niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook ten aanzien van het vinden en aannemen van geschikt personeel.

10. ADVISERING :
Indien u uw organisatie kwalitatief wenst door te lichten op hygiene- of veiligheids aspecten, kunt u onze adviseur inschakelen. Deze brengt na een gedegen onderzoek en uitgebreide rapportage uit, tegen een vooraf vastgesteld tarief.


 

 

 

 

Home | Over Ons | Diensten | Route | Contact       

      

       © AS Cleaning. All rights reserved - designed by bes|com